Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Purmerend - Flowers by Jennifer

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Flowers by Jennifer is een gezellige maar vooral professionele bloemen-, planten- en cadeauwinkel. Wij staan bekend om onze mooie boeketten. Tevens maken wij natuurlijk ook bruids- en rouwwerk die wij volledig, in overleg, aan u eigen wens aanpassen.

Dagelijks krijgen wij verse bloemen en planten aangeleverd. Ons cadeau assortiment (oa. Riverdale)kopen wij kleinschalig in waardoor het assortiment wekelijks veranderd en het altijd leuk is om even bij ons te komen kijken.
Graag tot ziens namens het team van Flowers by Jennifer

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Flowers by Jennifer

Poelstraat 29
NL-1441RR Purmerend

Bedrijfsgeschiedenis

Ik, Jennifer, ben 20 jaar geleden bij mijn vader begonnen in een bloemenstal in Purmerend. Toen 3 jaar geleden de kans zich voordeed om een bloemenwinkel te openen in Purmerend heb ik dit met beide handen aangegrepen.

Bloemist Purmerend - Flowers by Jennifer