Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Flowers by Jennifer in Purmerend

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Flowers by Jennifer is een gezellige maar vooral professionele bloemen-, planten- en cadeauwinkel. Wij staan bekend om onze mooie boeketten. Tevens maken wij natuurlijk ook bruids- en rouwwerk die wij volledig, in overleg, aan u eigen wens aanpassen.

Dagelijks krijgen wij verse bloemen en planten aangeleverd. Ons cadeau assortiment (oa. Riverdale)kopen wij kleinschalig in waardoor het assortiment wekelijks veranderd en het altijd leuk is om even bij ons te komen kijken.
Graag tot ziens namens het team van Flowers by Jennifer

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Flowers by Jennifer

Poelstraat 29
1441RR Purmerend

Bedrijfsgeschiedenis

Ik, Jennifer, ben 20 jaar geleden bij mijn vader begonnen in een bloemenstal in Purmerend. Toen 3 jaar geleden de kans zich voordeed om een bloemenwinkel te openen in Purmerend heb ik dit met beide handen aangegrepen.