Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

HMF Bloemenzee in Nieuwerkerk aan den IJssel

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

HMF Bloemenzee is gevestigd in winkelcentrum Reigerhof te Nieuwerkerk a/d IJssel. Het winkelcentrum bestaat momenteel uit 52 winkels uit diverse branches. Sinds 2002 is HMF Bloemenzee op deze locatie actief met de verkoop van bloemen, planten en aanverwante artikelen.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

HMF Bloemenzee

Reigerhof 70
2914KD Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsgeschiedenis

HMF Bloemen en Planten is een echt familiebedrijf. De eerste generatie Hendriks begon in de jaren 1920 met het verkopen van bloemen door met een mand langs de deuren te gaan. Na een aantal jaren kon een oude vrachtauto worden aangeschaft en werd er gevent in de straten. Dit ging zo goed dat weer een aantal jaren een echte marktplaats en een staanplaats kon worden aangeschaft en er ontstond een levendige handel. In die tijd werd er veel en hard gewerkt. Dat heeft uiteindelijk wel zijn vruchten afgeworpen.
De tweede generatie Hendriks breidde de zaken nog verder uit. Een groothandel in o.a. de USA en Berlijn maar ook in Nederland werd er flink uitgebreid met totaal 5 winkels in Amsterdam, een zaak in Nieuwerkerk a/d IJssel, Maarssenbroek en Alphen a/d Rijn.

Inmiddels is de derde generatie aan de beurt om te zorgen voor verdere uitbreiding van het familiebedrijf in Nederland. Raymon en Jordy Hendriks zijn van kleins af aan meegenomen en opgegroeid in de handel van vader Hendriks. Zij zijn nu 37 en 30 jaar oud en hebben in de loop der jaren ruimschoots ervaring opgedaan als winkelbeheerder maar ook als inkoper op de Bloemen Veiling in Aalsmeer.

Raymon en Jordy zullen de ingeslagen weg van HMF Bloemen en Planten voortzetten. Naast het uitbreiden van het aantal HMF winkels in Nederland zullen zij er altijd voor zorgen dat door een zeer scherp inkoopbeleid u als consument de beste kwaliteit krijgt geleverd tegen een zo gunstig mogelijke prijs.