Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Acanthus Alkmaar Bloemsierkunst in Alkmaar

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Acanthus bloemen is al ruim 15 jaar gevestigd in Alkmaar, met hun team van gediplomeerde bloemistes maken zij dagelijks bloemrijke goedgevulde seizoensboeketten. Ook kunt u bij hen terecht voor rouwbloemwerk, bruidsboeketten, workshops en al uw andere bloemenwensen.

Zij werken in Alkmaar met veel zakelijke klanten, dus u kunt ook bij hen terecht voor al uw zakelijke opdrachten.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Alkmaar

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Acanthus Alkmaar Bloemsierkunst

Laat 102
1811EL Alkmaar

Bedrijfsgeschiedenis

Acanthus is opgericht in 1996, door Marianne Verdult. Zij is op 19-jarige leeftijd met de bloemenwinkel gestart als eenmanszaak. Acanthus is uitgegroeid tot één van de betere bloenwinkels van Alkmaar en omstreken. Van alleen boeketten en cadeauartikelen is Acanthus in deze tijd druk met het decoreren van beurzen, maken van dagelijks bloemwerk voor de winkel, leveren van bloemwerk in binnen en buitenland, en decoreren van feestlocaties voor bruiloften en andere gelegenheden. Tevens zijn ze druk met workshops voor zowel particulier als bedrijven.