Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Danny's bloemen en kadoshop in Landgraaf

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Danny`s bloemen en kadoshop is een bloemisterij en cadeau winkel in de ruimste zin.
wij bezorgen uw bloemen waar u maar wil.
In uw dagelijks bloemwerk boeketten,rouw arrangementen,het bruidswerk en oer gezellig workshops. De gemaakte boeketten bloemstukken rouw arrangementen zijn gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Er kan rouw arrangement en bruidswerk worden uitgezocht uit een boek of foto’s, maar het is ook mogelijk dat we in een persoonlijk gesprek tot een arrangement komen dat ik uitwerk.
Het is mogelijk dit te bespreken in mijn bloemenwinkel maar als dat gewenst is kan dat ook bij u thuis.

BEDRIJVEN

Wekelijks verse bloemen op de balie? Dat kan! dannys flowerpoint kan ervoor zorgen dat u iedere dag van de week verse bloemen in huis heeft. Wij komen dan langs om uw bloemstuk te plaatsen en u kunt ons bellen voor een nieuw te leveren creatie. Heeft u geen of niet veel vazen in huis? Ook daar kunnen wij voor zorgen! Zo heeft u iedere week verse bloemen in uw kantoor met een bij passende vaas!

Info Bloemist

Bedrijfsgeschiedenis

hallo mijn naam is danny en in 1999 ben ik op 23 jarige leeftijd voor mij zelf begonnen
dit was al een uitdaging maar ik had een doel voor ogen dat gehaald moest worden en dat was een goed lopende bloemenwinkel te beginnen dit is ook goed gelukt omdat ik een echte kerkradenaar ben miste ik in heerlen mijn stad en zo kwam het dat ik het hele pand heb verkocht in oktober 2006 en ben met mijn winkel verhuist naar kerkrade waar op 1 december 2006 de deuren werden geopend met als extra verrassing dat dit gebeurde door een wethouder en verschillende directeuren die bij ons al vaste klanten waren in heerlen en tot de dag van vandaag groeit danny`s flowerpoint nog en ook ons motto niets is te gek en de klant- vriendelijkheid hebben we nog steeds bij gehouden .
En in 2009 ging dan onze droom in vervulling en hebben wij een mooi pand in landgraaf kunnen kopen en hebben we de zaak uitgebreid met een tweede filiaal en ook de naam is veranderd in dannys bloemen en kadoshop nu is landgraaf de hoofd winkel en hebben we er een uitgebreide kadoshop bij gemaakt dus hopelijk zien we ons snel in de winkel
groetjes danny

Extra informatie

Deze website is bedoeld om u een impressie te geven van onze bloemenzaak en misschien dat wij u kunnen verleiden een bezoek aan onze winkel te brengen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al bij ons bent geweest. Leuk dat u ons op deze wijze weer even opzoekt.

Zeker wat de bloemen en woonaccessoires betreft is het niet mogelijk om u alles te laten zien, hiervoor hebben wij een te uitgebreid aanbod maar ook veel wisseling binnen de collectie.

Nieuwsgierig geworden, kom even langs. En laat u verrassen in een euro florist bloemenzaak waarin gezelligheid, klantvriendelijkheid en service voorop staan.

Tot gauw! bij danny`s bloemen en kadoshop