Bloemen | Maak elkaar verliefd met bloemen

Van generatie tot generatie hebben mensen en met name vooral vrouwen altijd gehouden van het ontvangen van de gift van bloemen. Eenvoudig genomen is flora een symbool van leven en schoonheid en dus wanneer als gift ontvangen voelen vrouwen zich niet alleen enthousiast en vol leven maar ze voelen zich ook mooi en ongelooflijk speciaal. Verras eens een man met een bloem en doe er een speciaal kaartje bij wat de bloem betekend. Je zult merken dat ook hij prettig verrast zal zijn.

Klaarblijkelijk gaan bloemen een lange weg wanneer het aankomt verontschuldigingen en speciale gelegenheden. Maar voor het grootste gedeelte is de beste tijd voor het geven van bloemen wanneer er geheel geen gelegenheid zou zijn.

Wanneer je haar (of hem) rozen koopt omdat je iets hebt verknalt, ookal is het gebaar nog steeds liefdevol, het is evident aan een schreeuw om vergiffenis. Maar als je haar (of hem) bloemen koopt gewoon omdat je haar wil laten weten dat je van haar houdt en constant aan haar denkt, zal ze zich meet attractief en gewaardeerd voelen als nooit tevoren. Het element van verrassing (in acht genomen dat er werkelijk geen speciale gelegenheid is) zal haar intens plezieren van de bekendmaking.