Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Gouda

Bloemen laten bezorgen op diverse locaties in Gouda? Dit is bij Regiobloemist geen probleem. Bestel online een mooie bos bloemen en wij leveren deze af in Gouda, waar u maar wilt. Verras iemand zomaar met een mooi veldboeket, wens iemand beterschap met een vrolijke bos tulpen of verras uw geliefde op zijn of haar verjaardag met rode rozen. Binnen ons assortiment vindt u boeketten geschikt voor verschillende gelegenheden. Neem gerust een kijkje op onze site.

Ons assortiment

We hebben een groot aanbod bloemen op onze site waar u uit kunt kiezen voor de ontvanger in Gouda. Er zijn verschillende boeketten samengesteld voor meerdere gelegenheden. Zo zijn er excuus boeketten, verjaardagsboeketten, rouwboeketten, bloemen om de liefde te vieren en om iemand beterschap te wensen. Bovenaan onze site zijn de verschillende bloemen onderverdeeld in categorieën, dit maakt uw zoektocht extra makkelijk. Filter op de desbetreffende gelegenheid en u ziet in één oogopslag alleen maar passende boeketten.

De extra’s

Soms vraagt een gelegenheid naast een mooie bos bloemen nog om net dat beetje extra. Maak daarom uw verrassing compleet met een van onze add-ons. Nadat u een geschikt boeket heeft uitgezocht en hierbij op bestellen klikt, is het mogelijk om diverse extra’s toe te voegen. Kan de ontvanger wat extra steun gebruiken? Kies dan bijvoorbeeld voor de knuffelbeer. Is de ontvanger van uw boeket een zoetekauw? Dan zou u kunnen kiezen voor een chocoladereep of een doos bonbons. Hiernaast is het ook mogelijk om een passende fles wijn toe te voegen. Met deze extra’s maakt u het gebaar compleet.

Bezorging in Gouda

Zodra u een passend boeket heeft besteld, sturen wij de bestelling door naar de binderij. Zodra dit boeket is samengesteld, wordt deze verstuurd naar het door u opgegeven adres in Gouda. Dit hoeft natuurlijk niet persé bij iemand aan huis te zijn, denk bijvoorbeeld ook aan een levering bij verzorgingshuizen als de Hanepraij of Gouwestein, het Groene Hart Ziekenhuis of bedrijven in Gouda.

Vragen over de levering in Gouda?

Heeft u nog vragen over Regiobloemist of over de bezorging in Gouda, dan staat onze klantenservice iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 voor u klaar. Daarnaast zijn zij op zaterdag tussen 09:00 en 13:00 ook bereikbaar. U kunt ons bereiken via info@regiobloemist.nl of via de chat. Op onze website hebben we ook een contactformulier die u kunt invullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

Bloemenlust
Stationsplein 18
2801AK Gouda
Bloembinderij Gewoon Natuurlijk
Kleine Haven 7
2851 BP Haastrecht
Suzanne Flowers
Vissersteeg 1
2841XL Moordrecht