Kalender icoon Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Hilversum

Genieten toch, een bos bloemen op tafel? Wie gunt u een mooi boeket in huis, waar hij of zij tenminste een week van kan genieten? U kunt ervoor kiezen om de bloemen bij u thuis te laten bezorgen en deze zelf bij de ontvanger te brengen. Zo ziet u gelijk zelf de reactie van de ontvanger, dat is altijd leuk! Heeft u minder tijd, dan nemen wij graag die zorg uit handen en kunt u de bloemen laten bezorgen in Hilversum en de rest van Nederland.

Veel bloemen naar keuze

Op onze website heeft u een compleet overzicht van ons assortiment. Daar ziet u gelijk al dat de keuze in bloemen oneindig is. Geniet in het voorjaar al van de lente met prachtige tulpen. Of ga voor een mooie bos roze, witte of rode rozen. Gaat u voor een wat speelser effect, dan is een wildboeket misschien iets voor u. Verschillende type bloemen, soms tropisch en vooral lekker apart en kleurrijk. Naast de vele soorten bloemen, zijn er ook leuke bloemstukken voor Pasen of Kerst, kamerplanten en boeketten voor verschillende gelegenheden. Vindt u een bos bloemen, een plant of een boeket niet genoeg, dan bieden we ook leuke extra’s aan in ons assortiment. Denk aan een teddybeer knuffel, een doos chocolade, een chocoladereep of een fles wijn. De bloemen en de cadeaus komen we uiteraard als een leuk pakketje in Hilversum bezorgen.

Bloemen voor feestelijke en treurige gebeurtenissen

Met bloemen tovert u een extra grote glimlach op iemands gezicht bij een feestelijke gebeurtenis, maar ook laat u met een bos bloemen weten dat u aan iemand denkt. Bloemen voor feestelijke gebeurtenissen kunt u kopen in allerlei knalkleuren, verschillende soorten bloemen en bijvoorbeeld een wildboeket doet het tegenwoordig ook goed. We hebben voor verschillende gelegenheden boeketten samengesteld: een verjaardagsboeket, een felicitatieboeket of een bos bloemen om uw lief eens te verrassen. Voor de treurige gebeurtenissen, bijvoorbeeld het verliezen van een dierbare, hebben we ook boeketten samengesteld. Rouwkransen, rouwbloemen en condoleance boeketten kunt u bij ons bestellen. Wij willen u de verdere zorg uit handen nemen en u kunt de bloemen dan ook door ons in Hilversum laten bezorgen bij bijvoorbeeld Begraafplaats en Crematorium Zuiderhof.

Profiteer van de service van Regiobloemist

Bestelt u via deze site de bloemen voor in Hilversum, dan profiteert u van onze service. Zo staan we zelfs last-minute voor u klaar: als u voor 14.00 op werkdagen bestelt, bezorgen wij het gewenste boeket dezelfde dag nog bij de ontvanger thuis in Hilversum. Daarnaast garanderen wij u dat de bloemen minimaal 7 dagen lang mooi zijn.

Bloemen laten bezorgen in Hilversum

Wilt u bloemen laten bezorgen in Hilversum, dan komen we niet alleen bij mensen thuis. We komen ook bij onder andere het Tergooi Ziekenhuis, bij Zuiderhof begraafplaats en crematorium, bij bejaardencentra zoals Amaris Gooizicht en op scholen en bedrijven. U geeft het gewenste adres op en wij zorgen dat de bloemen netjes afgeleverd worden.