Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Oss

Online bloemen bestellen is ideaal. Via Regiobloemist heeft u bloemen besteld in drie stappen en vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar, tot de ontvanger u een berichtje stuurt of belt om u te bedanken. Dat is toch leuk? Woont de ontvanger in Oss, dan zorgen wij voor een samenwerking met de beste bloemisten van Oss.

Bloemen zijn altijd een mooi geschenk

Heeft u iets te vieren, wilt u iemand een hart onder de riem steken, beterschap wensen, uw excuses aanbieden of zomaar verrassen? Dan zijn bloemen altijd een mooi geschenk. We hebben verschillende boeketten samengesteld voor verschillende gelegenheden. Denkt u aan Valentijnsdag, verjaardagsboeketten, excuusboeketten en boeketten om iemand te feliciteren. Maar u kunt ook kiezen uit onze seizoensgebonden bloemen. U kunt het nog persoonlijke maken door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. En het is verstandig om altijd rekening te houden met de smaak van de ontvanger. Passen de bloemen bij het interieur of bij de persoonlijkheid van de ontvanger?

Bloemen met cadeaus

Via Regiobloemist slaagt u uiteraard voor een bos bloemen. Vindt u dat niet genoeg, dan kunt u uit nog meer extra’s kiezen. Via onze site bestelt u eenvoudig een doos of een reep chocolade, een knuffel in de vorm van een teddybeer of een fles wijn bij uw bos bloemen. Of kies een nuttige bijpassende vaas!

We bezorgen overal in Oss

Voor heel veel gelegenheden hebben we prachtige boeketten op onze site staan. We hebben boeketten om iets te vieren, maar ook om iemand beterschap te wensen, om excuses aan te bieden en we hebben ook een aanbod in rouw- en condoleance bloemen. U hoeft niet alleen een thuisadres door te geven. Met behulp van onze bezorgers, weten we in Oss overal de weg. Zo komen we onder andere bij Ziekenhuis Bernhoven in Oss, bij bedrijven, woonzorgcentra De Wellen en Loovelt en op scholen. Belangrijk is wel dat u dan de naam doorgeeft, zodat we dat bij onder andere de receptie kunnen doorgeven.

Vragen over Regiobloemist

Heeft u vragen over Regiobloemist of over onze werkwijze? Dan kunt u ons het beste bellen via 0585-30 34 247, mailen naar info@regiobloemist.nl of vul het contactformulier in op onze site.