Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen Breda

Een kleurrijk boeket in huis: wie houdt er niet van? Hoe leuk is het dan om iemand te verrassen met een mooie bos bloemen? U kunt een bos bloemen bezorgen in Breda via Regiobloemist. Aan de hand van ons assortiment kunt u een geschikte bos bloemen uitkiezen, passend bij de situatie. Bekijk de mogelijkheden van onze verse bloemen, bestel online en wij laten het bezorgen in Breda, zodat het op tijd terecht komt bij jouw ontvanger. Meer weten? Lees beneden onze Top 12 boeketten verder.

Bloemen voor verschillende gelegenheden

Een bos bloemen komt altijd van pas. Daarbij kun je met een bos bloemen ook gemakkelijk aan iemand laten blijken dat u aan diegene denkt. Ligt er bijvoorbeeld een vriend, vriendin of familielid in het Amphia Ziekenhuis en wilt u diegene beterschap wensen? Laat dan een bos bloemen bezorgen op de juiste afdeling, zodat diegene weet dat er aan hem of haar gedacht wordt. Ditzelfde geldt voor verzorgingstehuizen. Verstuur eens een mooie bos bloemen naar het Woon-Zorgcentrum Overakker en laat uw opa/oma of andere bekenden weten dat ze niet alleen zijn.

Het assortiment met verse bloemen

Ons assortiment beschikt over verschillende boeketten die u bij verschillende gelegenheden kunt versturen. Wat is de reden en waar bent u naar op zoek? Klik de desbetreffende categorie aan en maak een keuze uit deze verse bloemen. U vindt onze rozen, tulpen, veldboeketten, bloemstukken, rouwbloemen en overige bloemen voor diverse gelegenheden op onze website.

Bloemen laten bezorgen door Regiobloemist

Wilt u dat het boeket vandaag nog wordt bezorgd? Dan kunt u een bestelling plaatsen voor 14:00 uur. Wij versturen uw order aan onze lokale bloemist in Breda zodat het nog dezelfde dag wordt samengesteld en verzonden. U kunt uw geliefde nog dezelfde dag geluk toewensen. Voor elke levering rekenen wij dezelfde bezorgkosten, dus het kost u maar €6,95 euro extra om een bos bloemen af te leveren in Breda. Voor een levering op dezelfde dag rekenen wij niks extra’s dus profiteer nu. Daarbij profiteert u van een vers garantie van 7 dagen, dus wacht niet te lang met bestellen en geniet van een kleurrijk boeket in huis.

Meer weten over bloemen bezorgen

Heeft u vragen over de werkwijze van Regiobloemist of wilt u bloemen bezorgen in Breda? Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch 085 303 4247 of per mail bereiken en wij staan u tijdens kantooruren graag te woord om u te voorzien van een persoonlijk en professioneel advies. Wij zijn dus hét adres om de mooiste bloemen te laten bezorgen, met een brede keuze uit goedkope boeketten en tal van andere mooie bloemen.

Bloembinderij Oxalis
Past. Doensstraat 12
4854CP Bavel
Bloembindery Cees van Eijck
Gen. Maczekstraat 63
4818BV Breda
Bloemenspeciaalzaak Verhoeven
Cypresstraat 5
4814PN Breda
Bloemisterij Aarts
Hoolstraat 44
4847AD Teteringen
Bloemisterij Koolen
Tuinzigtlaan 11
4813XH Breda
Bloemistery Schalk
Mastlanddreef 9
4841KJ Prinsenbeek
Flowers @ Home
Heksenakker 98
4823JP Breda
Multifleur
Dr. Struyckenplein 1
4812 TA Breda
Bloembinderij "De Blauwe Regen"
Molenstraat 140
4881GE Zundert
J&L Bloembinders
Schapendries 6
4901HH Oosterhout
Life & Garden
Lage Vaartkant 11
4872NC Etten-Leur
Rootz Bloemen
Nieuwstraat 11
4901 JH Oosterhout
De Roozelaar
Nieuwstraat 49
5126CB Gilze