Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Sittard-Geleen

Heeft u een verrassing in gedachten voor een familielid, vriend, vriendin, buur of collega uit Sittard-Geleen? Dan kunt u terecht bij Regiobloemist. Wij hebben een compleet aanbod in verschillende bloemen en boeketten en zelfs passende geschenken voor bij de bos bloemen. We leveren bloemen in Sittard-Geleen door heel de regio.

Wij bezorgen overal in Sittard-Geleen

We hebben bloemen voor verschillende gelegenheden. U kunt iemand feliciteren, maar ook zomaar verrassen en u kunt als nabestaande een waardige dienst aankleden met bloemen. Wilt u de look & feel meegeven uit Sittard-Geleen? Wij werken samen met acht plaatselijke bloemenwinkels. U kunt dan de bloemen bestellen en wij zorgen dat de bestelling doorkomt in Sittard-Geleen. We bezorgen bij mensen thuis in Sittard-Geleen, maar komen ook in het Zuyderland Ziekenhuis, verzorgingslocaties de Kollenberg en Lemborgh of bij Uitvaartcentrum Nedermaas, bij scholen, bedrijven en andere locaties. U geeft het door op onze site bij de bestelling en wij ontzorgen u in de bezorging!

Een complete verrassing

Met een bos  bloemen kunt u iemand compleet verrassen. We hebben voor allerlei momenten en mooi boeket in ons assortiment. Mooie boeketten die aansluiten bij het seizoen, of een verjaardagsboeket, excuus boeket, beterschapsboeket of een boeket om iemand te bedanken. Vindt u een bos bloemen niet speciaal genoeg, dan kunt u de verrassing nog uitbreiden met knuffels, een doos of reep chocolade of een goede fles wijn. Daarnaast is het achterlaten van een persoonlijke boodschap op een boeketkaartje ook altijd een geslaagde verrassing, wat een bos bloemen net iets extra’s geeft. Leuk om te weten is dat de we altijd een bezorger op pad sturen die het boeket persoonlijk langsbrengt

Bestel onbezorgd bij Regiobloemist

Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel in drie stappen de bos bloemen voor de persoon in Sittard-Geleen. Wij zorgen dat de ontvanger vervolgens minimaal een week kan genieten van de bos bloemen. We geven namelijk zeven dagen versgarantie. Daarnaast bieden we de service dat als u de bloemen dezelfde dag bezorgd wil hebben, u tot 14.00 kunt bestellen op werkdagen en tot 12.00 op zaterdagen. Handig als u last minute bedenkt dat uw vriend, vriendin, familielid, collega of buur jarig is bijvoorbeeld.

Bloembinderij Zomer en Winter
Pieterstraat 1 A
6166AN Geleen
Bloemboetiek Hermien
Nassaustraat 66
6043ED Roermond
Bloemen Leliveld de Heeg
Rijksweg 60
6228XZ Maastricht
Bloemenhal Peters
Kareldoormanplein 12
6045EE Roermond
Flowerstyle Maurice
Kennedylaan 86
6441JG Brunssum
Hollanders
Stationstraat 41
6231CK Meerssen
Multiflora
Stationsweg 5
6075CA Herkenbosch