Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Leeuwarden

U wilt uw vriend, vriendin, buur, collega of familielid verrassen? U slaagt bij Regiobloemist voor prachtige bloemen, samengestelde boeketten voor verschillende gelegenheden, seizoensgebonden bloemen en bloemstukken en cadeaus. We bezorgen bloemen door heel Nederland en dus ook in Leeuwarden. Bekijk ons aanbod op onze site.

Bloemen, bloemstukken en kamerplanten

Bent u op zoek naar kleurige bloemen, romantische bloemen, bloemen om iemand te feliciteren of juist bloemen om uw excuses aan te bieden of om iemand te bedanken? Er zijn zoveel verschillende bloemen die passen bij heel veel verschillende smaken. Leuk dus om het complete overzicht op onze site te kunnen zien en vervolgens een keuze te maken in wat het beste past bij de ontvanger. Houdt uzelf niet zo van bloemen of weet u dat de ontvanger nooit een bos bloemen in huis heeft, dan kunt u ook kiezen voor verschillende bloemstukken, kamerplanten of veldboeketten. We hebben het allemaal in het assortiment.

Knuffels en chocolade

Naast boeketten, bloemen en bloemstukken en kamerplanten, kunt u bij ons ook terecht voor leuke knuffels en heerlijke chocolade. Is de ontvanger gek op chocolade, dan bieden we repen chocolade (eventueel met tekst) en dozen bonbons. Of gaat u voor een rode of witte fles wijn? Geef uw bos bloemen net iets extra’s mee. Wij bezorgen alles als leuk verpakt cadeau. Wat zal de ontvanger zich speciaal voelen!

We bezorgen door heel Leeuwarden

We bezorgen de bloemen en eventueel het bijbehorende geschenk persoonlijk bij het door u opgegeven adres. Dat hoeft niet per se bij iemand thuis te zijn. Is het gepaster om het geschenk ergens anders te bezorgen? Geen probleem. We bezorgen uiteraard ook in het Medisch Centrum Leeuwarden om iemand uw beterschapswens door te geven. Of denkt u aan de oudere medemens in bejaardenhuizen, zoals Abbingahiem of Parkhoven. Ook het verzorgen van rouwbloemen, rouwkransen of condoleance boeketten nemen we u graag uit handen. We begrijpen dat u dan wel andere dingen aan uw hoofd heeft. Als u de bloemen via de site bestelt, regelen wij de rest en bezorgen we de bloemen bij onder andere Uitvaartcentrum Noorderhof of Crematorium Goutum.

Vragen over bezorging in Leeuwarden?

Heeft u nog vragen over Regiobloemist of over de bezorging in Leeuwarden, dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ons bereiken op info@regiobloemist.nl. Daarnaast hebben we ook een contactformulier op onze site die u kunt invullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.