Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Leidschendam-Voorburg

Een bloemetje kopen is zo gepiept, helemaal met het online aanbod. Bij ons kunt u in drie stappen uw bloemen bestellen voor de verjaardag van uw vriendin, om uw moeder te feliciteren met haar pensioen, om de buurvrouw te bedanken voor het verzorgen van de planten en de post tijdens uw vakantie of om uw partner eens te verrassen met een romantisch boeket. Wanneer gaat u voor een bloemetje? We bezorgen bloemen overal in Leidschendam-Voorburg.

Online bloemen kopen

We noemden het al, online koopt u gemakkelijk bloemen. Bij Regiobloemist kiest u het gewenste boeket, u vult uw gegevens en die van de ontvanger in en u betaalt via onze website altijd veilig. Bij ons heeft u de mogelijkheid om via iDeal te betalen, PayPal, met uw creditcard en op rekening. Voor een zakelijke bestelling verzorgen we altijd een factuur. Bent u door deze stappen heen, dan zorgen we voor een bevestiging in uw mail en voor een persoonlijke bezorging bij de ontvanger thuis. We komen trouwens niet alleen bij mensen in Leidschendam-Voorburg thuis, we kunnen ook bloemen afleveren bij Haaglanden Medisch Centrum Antoniushoeve, bij woonzorgcentrum De Mantel, bij scholen en andere bedrijven in de regio. Door de persoonlijke bezorging, weten we dat we de beste kwaliteit kunnen leveren en dat de bloemen op de juiste manier getransporteerd zijn. Zo kunnen we onze 7-dagen-versgarantie garanderen!

Heel veel bloemen en meer

Nog een voordeel van het online bestellen is dat u een overzicht heeft van alle bloemen die er zijn. Zo hebben we heel veel verschillende soorten boeketten voor meerdere gelegenheden, per kleurthema en ook seizoensgebonden bloemen. In het voorjaar kunt u bijvoorbeeld weer genieten van prachtig kleurende tulpen. Naast het aanbod in de samengestelde boeketten, kunt u ook boeketten uitzoeken met bijpassende vazen en we bieden ook cadeaus, zoals teddyberen, knuffels, chocolade en wijn aan in ons assortiment.

Meer weten over de bezorging in Leidschendam-Voorburg?

Bent u dus op zoek naar een mooie bos bloemen, dan bestelt u die gemakkelijk via onze website. In drie stappen bent u klaar en heeft u er geen omkijken meer naar, want wij zorgen voor het afhandelen en bezorgen van uw bestelling. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of is er iets onduidelijk, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Die kunt u bereiken via het contactformulier op onze site of mail of bel ons gerust!

Bellefleur Bloemen & Planten
Loolaan 80
2271 TP Voorburg
Bloemsierkunst De Passie
Dr. van Noortstraat 76
2266HA Stompwijk
Bloemboutique Ton Hofman
Frederikstraat 56 G
2514LL Den Haag Centrum
Bloemen- en Kadoboetiek De Orchidee
Piet Heinplein 10
2712KC Zoetermeer
Bloemenwinkel de Iris
Laan van Meerdervoort 594
2563BM 's-Gravenhage
Bloemsierkunst Jan Bosman
Jan van der Heijdenstraat 103
2522EM 's-Gravenhage
Bloemsierkunst Pierrot
Hoge Rijndijk 79
2382 AC Zoeterwoude-Rijndijk
Het Haags Bloemenhuis
Regentesselaan 228a/Cartesiusstraat 32
2562 SK 's-Gravenhage
Impromptu
Willem de Zwijgerlaan 52
2582ER 's-Gravenhage
De Blomster Bloembinders
Kerklaan 21
2282 CD Rijswijk