Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemen bezorgen in Zwolle

Bloemen zeggen veel. U laat met een bloemetje blijken dat u aan iemand denkt, degene wil feliciteren, sterkte wensen of beterschap. Met een bloemetje zullen mensen altijd verrast zijn. Wilt u een mooie bos bloemen opsturen naar Zwolle? Bijvoorbeeld het Isala ziekenhuis om iemand beterschap te wensen? Via Regiobloemist kunt u een bos bloemen laten afleveren op elk gewenst adres. U heeft de keuze uit veel verschillende bloemen voor veel verschillende situaties.

Bloemen per situatie

Is het Moederdag, de start van een nieuwe opleiding, is de ontvanger geslaagd of toe aan een nieuwe baan? Is er iets te vieren, zoals een verjaardag of een jubileum? Wilt u iemand beterschap wensen of is het tijd om iemand een hart onder de riem te steken? Voor elke situatie hebben we speciale boeketten samengesteld. Zo hebben we oranje bloemen verwerkt rond Koningsdag, rode  bloemen voor Moederdag en Valentijnsdag en rouwboeketten leveren we met lint. U kunt uiteraard ook uw eigen boeket samenstellen. Is uw moeder of oma jarig of is het een speciale dag voor haar? Laat dan bloemen bij haar bezorgen, bijvoorbeeld bij haar thuis in Zwolle of bij Zorgspectrum het Zand of Woonzorgcentrum De Kievitsbloem. Bekijk het aanbod op onze site.

Meer dan bloemen

Vindt u ‘gewoon’ een bos bloemen niet genoeg? Bij Regiobloemist slaagt u voor meer dan alleen bloemen. We hebben ook bijpassende cadeaus, denkt u aan een reep chocolade (eventueel met tekst) of een hele doos. Ook kunt u kiezen voor een knuffel of een fles wijn. En uiteraard bieden we de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje bij uw bloemen te voegen. Daar kunt u uw beterschapswens of felicitatie vermelden met uw naam. U vult de gewenste tekst in bij de bestelling wij zullen voor u het kaartje schrijven met desgewenste tekst en deze bij de bloemen meeleveren.

Vragen over bloemen bezorgen in Zwolle?

Heeft u vragen over onze werkwijze of over de bezorging in Zwolle en hoe wij ervoor zorgen dat de bloemen netjes op locatie komen in Zwolle? Kijk op onze site voor de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. Wij zorgen dat we goed bereikbaar zijn via de telefoon, via de mail of via het contactformulier op onze site.

Aan de Zeven Alleetjes
Zeven Alleetjes 2
8011CV Zwolle
Bloembinderij De Vuurdoorn
Boerendanserdijk 68a
8024AJ Zwolle
Bloemen bij Sander
Rijnlaan 8
8032BA Zwolle
Franks Bloemenhoek
Langstraat 86
8131BG Wijhe