Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Hengelo

In Hengelo, Twente bloemen laten bezorgen? Dat kan via Regiobloemist! Maakt u iemand blij met een bloemetje, laat u iemand weten dat u aan hem of haar denkt of wilt u uw excuses aanbieden middels een mooie bos bloemen? U kunt voor allerlei bloemen ben boeketten bij ons terecht voor elke gelegenheid en u profiteert van onze service en bezorging in Hengelo. Kijk gerust rond op onze site voor het assortiment.

Bloemen en boeketten voor elke gelegenheid

Bloemen en boeketten leveren we voor elke gelegenheid. U kunt kiezen uit de door ons samengestelde boeketten voor verjaardagen, om iemand te bedanken, om iemand beterschap te wensen, om iemand te feliciteren met zijn of haar diploma of een nieuwe baan of woning.  Wanneer zou u een bos bloemen voor iemand in Hengelo bestellen?

Service Regiobloemist bij bezorgen in Hengelo

Bestelt u een bos bloemen via onze website, dan profiteert u automatisch van onze service. Zo bestelt u gemakkelijk en snel in drie stappen de bloemen en we helpen u zelfs last-minute. Bent u namelijk vergeten dat uw vriend of vriendin of tante vandaag jarig is, dan kunt u tot 14.00 de boel redden. Als u voor 14.00 bestelt, dan kunnen we de bloemen namelijk nog dezelfde dag bij degene thuis bezorgen, geen probleem! Daarnaast geven we altijd de 7 dagen versgarantie op als onze bloemen en boeketten.

We bezorgen door heel Hengelo

Een bos bloemen moet uiteraard mooi blijven en het is belangrijk om bloemen in optimale omstandigheden te vervoeren. Vandaar dat we samenwerken met bloemenwinkels in Hengelo, zodat de boeketten daar mooi opgemaakt worden en vanaf daar ook bezorgd worden. De bezorgers weten overal de weg in Hengelo. U kunt dus een thuisadres opgeven, maar we komen ook in het ZGT om uw beterschapswens door te geven, bij Crematoria Twente om het afscheid van uw dierbare mooier te maken en bij Zorghuis Hengelo om de ouderen op te fleuren. U geeft het adres op en wij bezorgen de bloemen, maakt u zich daar maar geen zorgen om!

Vragen over de bezorging van bloemen?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze, over onze bloemen of over de bezorging ervan? U kunt ons elke vraag stellen via de Klantenservice. We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier op de site bereikbaar. Daarnaast kunt u uw vraag misschien onder de ‘meest gestelde vragen’ op onze website vinden.

Roolvink Bloemen & Planten
Breemarsweg 1
7553HA Hengelo
Bloemsierkunst Mondré
Maanstraat 155
7521GW Enschede
Fleuranthus Bloembinders
Beckumerstraat 7
7548BD Enschede