Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Zaanstad

Wilt u bloemen laten bezorgen voor een feestelijke of  een treurige gebeurtenis, wilt u laten weten dat u aan iemand denkt of wilt u iemand beterschap wensen? Dan is een bloemetje altijd goed. Bestel uw boeket via Regiobloemist. Wilt u de bloemen laten bezorgen in Zaanstad? Dan stemmen wij de bezorging af met uw favoriete bloemist in Zaanstad. Hoe dat werkt, leest u hieronder.

Bloemen laten bezorgen door Regiobloemist in Zaanstad

U bent op zoek naar een mooie bos bloemen voor een ontvanger in Zaanstad? U kiest uw bloemen via onze site uit en vervolgens kunt u de bloemenwinkel in Zaanstad uitzoeken die u aanspreekt. Kiest u voor bloembinderij Schipper, Bloementuin aan de Zaan, Fresh Flowers of Zaan Flowers? Via hen leveren we altijd goede kwaliteit! Wij laten de bloemen bezorgen door heel Zaanstad. Dat kan bij iemand thuis, maar ook bij het Zaans Medisch Centrum, bij Uitvaartcentrum Zaanstad of bij Saenden verzorgingshuis.

De beste drie bloemenwinkels in Zaanstad

Als u geen voorkeur heeft voor een bloemenwinkel in Zaanstad, dan kiezen wij er één voor u uit. U kunt dan gewoon bloemen bestellen via onze startpagina. Vervolgens zorgen wij dat de bloemen geleverd worden bij de lokale bloemenwinkel in Zaanstad en dat deze het boeket opmaakt, het cadeau er bij levert of het persoonlijke tekstje op het bijpassende kaartje opschrijft. De bestelling zal persoonlijk bezorgd worden door de bezorger.

Bloemen en meer

Op onze site kunt u niet alleen uit heel veel verschillende bloemen en boeketten kiezen, u kunt er ook iets extra’s bij bestellen. Denkt u aan een cadeau in de vorm van een knuffel of teddybeer, een doos of reep chocolade of een goede fles wijn. Zo maakt u het cadeau nóg specialer. Maar een kaartje met een persoonlijke tekst kan ook heel veel extra’s toevoegen aan het boeket. Wat schrijft u op het kaartje? Gefeliciteerd, beterschap en sterkte zijn vaak de standaard teksten, maar misschien kunt u het wel nog persoonlijker maken. De medewerker van de lokale bloemenwinkel zorgt ervoor dat de tekst op het kaartje geschreven wordt die u via onze site heeft opgegeven.

Kwaliteit via Regiobloemist

Bestelt u via onze site, dan weet u dat u bloemen verstuurt die minimaal 7 dagen mooi zijn na ontvangst. Zo maakt u iemand een hele week blij. De meeste bloemen blijven bij goede verzorging wel tussen de 7 en 14 dagen goed. Heeft u vragen over onze werkwijze of over de bloemen die we aanbieden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij doen hun best om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Patricia´s Bloemboetiek
Drielsewetering 47
1509 KN Zaandam
Schoone Flowers and More
Dorpsstraat 389
1566BE Assendelft
Bloemisterij van de Pol
Kerkbuurt 15
1511BB Oostzaan
Season Flowers Amsterdam
Gustav Mahlerlaan 401-403
1082 MK Amsterdam