Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Bloemen bezorgen in Purmerend

Via Regiobloemist heeft u overzicht over het gehele bloemenaanbod per gelegenheid en per seizoen. Daarnaast lichten we ook verschillende boeketten uit die populair zijn. Online heeft u een compleet overzicht. Wilt u de bloemenzaak in Purmerend niet te kort doen? Dan komt dat goed uit, want we werken met de beste bloemenwinkels uit Purmerend samen! Door de samenwerking, kunnen we voor optimale service en kwaliteit zorgen. Zo heeft u zeven dagen versgarantie en komen we in elke straat en bij elk gebouw in Purmerend. U hoeft dus geen thuisadres op te geven, we komen ook langs bij bijvoorbeeld het Dijklander ziekenhuis om uw beterschapswens door te geven.

Bloemen voor gelegenheden

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, of iemand in uw nabije omgeving is geslaagd voor de opleiding, iemand heeft een nieuwe baan of een nieuw huis. Allerlei gelegenheden om bloemen te laten bezorgen. Op onze site vindt u boeketten die zijn samengesteld voor verschillende gelegenheden:

  • voor een verjaardag
  • om gefeliciteerd te zeggen
  • voor de liefde en romantiek
  • om iemand beterschap te wensen
  • om excuses aan te bieden
  • om de geboorte van een kindje te vieren

Eigenlijk zijn er talloze gelegenheden waarmee u iemand kunt verrassen met een bos bloemen. U kunt daarom ook gewoon andere boeketten vinden op onze site die niet onder die categorieën vallen.

Bloemen op vaas

U zoekt bloemen, maar u heeft geen idee of de ontvanger er wel een passende vaas bij heeft? Dan bieden we ook bloemen op vaas aan. Vooral een wild boeket vraagt om een mooie lange vaas, waar de stengels mooi in uitkomen. Niet iedereen heeft dat standaard in huis. Erg leuk voor een eerste huis van een vriend of vriendin, of voor in het bejaardencentrum voor uw opa of oma om hem of haar te feliciteren met de nieuwe woonplek. Wanneer zou u bloemen op vaas bestellen? Wij zorgen dat het goed en heel overkomt met de bezorging.

Bloemen met cadeaus

Naast dat u boeketten kunt bestellen en boeketten met bijpassende vaas, kunt u uit nog meer extra’s kiezen. Via onze site bestelt u eenvoudig een doos of een reep chocolade, een knuffel of een fles wijn bij uw bos bloemen.

Vragen over Regiobloemisten Purmerend

Heeft u vragen over Regiobloemist of over de bloemisten zelf met wie wij samenwerken? Dan kunt u ons het beste bellen via 0585-30 34, 24/7 mailen naar info@regiobloemist.nl of vul het contactformulier in op onze site.

Flowers by Jennifer
Poelstraat 29
NL-1441RR Purmerend
Bloemenshop Buitenveldert
Buitenveldertselaan 120
1081 AB Amsterdam
Bloembinderij Smit
Maasstraat 142
1078HP Amsterdam
Patricia´s Bloemboetiek
Drielsewetering 47
1509 KN Zaandam
Season Flowers Amsterdam
Gustav Mahlerlaan 401-403
1082 MK Amsterdam
Sterbloem
Bezaanjachtplein 281
1034CR Amsterdam