Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Hoorn

U wilt iemand verrassen met een mooie bos bloemen? U slaagt bij Regiobloemist voor prachtige bloemen, samengestelde boeketten voor verschillende gelegenheden, seizoensgebonden bloemen, bloemstukken, kamerplanten en cadeaus. We bezorgen bloemen door heel Nederland en dus ook in Hoorn. Bekijk ons aanbod op onze site.

Gemakkelijk bloemen cadeau geven

Online bloemen bestellen gaat hartstikke makkelijk. U kunt gewoon vanuit huis of uw werk een mooi bos bloemen versturen naar een familielid, vriend, vriendin, collega of kennis. En het enige dat u hoeft te doen is naar Regiobloemist.nl gaan, uw favoriete bloemstuk uitkiezen en de gegevens invullen van u en de ontvanger. U betaalt en wij doen de rest! Dat houdt in dat we de bestelling bij elkaar zoeken, de bloemen klaarmaken en het boeket opmaken en deze vervolgens persoonlijk komen brengen.

Niet alleen bloemen

Naast alle bloemen, boeketten en kamerplanten die u op onze site vindtu, kunt u bij ons ook slagen voor leuke vazen, lieve knuffels en heerlijke chocolade. Is de ontvanger gek op chocolade, dan bieden we repen chocolade (eventueel met tekst) en dozen bonbons. Of gaat u voor praktischer en geeft u een bijpassende vaas cadeau? Geef uw bos bloemen net iets extra’s mee. Wij bezorgen alles als leuk verpakt cadeau. Wat zal de ontvanger blij verrast zijn!

We bezorgen door heel Hoorn

U heeft uw bestelling gedaan en wij zorgen dat u zich nergens meer druk om hoeft te maken en dus ook niet om de bezorging. Dat hoeft niet per se bij iemand thuis te zijn. Is het gepaster om het geschenk ergens anders te bezorgen? Dan doen we dat. We bezorgen uiteraard ook in Dijklander Ziekenhuis als u iemand in het ziekenhuis wilt opvrolijken. Is uw oma, opa, vader of moeder jarig, maar zit hij of zij in Hoorn in bejaardencentrum Kersenboogerd, Avondlicht of Omringlocatie Lindendael, ook dan komen we graag de woning opvrolijken met uw mooie boeket. Het verzorgen van rouwbloemen, rouwkransen of condoleanceboeketten is voor ons niet onbekend. We nemen u die extra zorg graag uit handen. We begrijpen dat u dan wel andere dingen aan uw hoofd heeft. Als u de gewenste bloemen via de site bestelt, regelen wij de rest en bezorgen we de bloemen bij onder andere Uitvaartcentrum en Crematorium Hoorn.

Vragen over bezorging in Hoorn?

Heeft u nog vragen over Regiobloemist of over de bezorging in Hoorn, dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ons bereiken op of info@regiobloemist.nl. Daarnaast hebben we ook een contactformulier op onze site die u kunt invullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.