Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Haarlemmermeer

Bloemen laten bezorgen in Haarlemmermeer? Dan bent u bij Regiobloemist aan het juiste adres. Wij leveren de mooiste bloemen en beste service. Bloemen zijn altijd goed om iemand mee te verrassen, maar er zijn nog veel meer situaties waarin bloemen goed passen als geschenk. Profiteer van onze service als u bloemen laat bezorgen in Haarlemmermeer.

Bloemen zijn altijd goed

Bloemen zijn altijd goed om iemand mee te verrassen voor de verjaardag, om iemand te feliciteren met een jubilea of een nieuwe baan of een nieuwe opleiding. Bloemen zijn voor meerdere situaties heel passend. Zo kunt u met onze samengestelde boeketten ‘sorry’ tegen iemand zeggen, maar u kunt ook iemand beterschap wensen. Bloemen zijn er om iemand te bedanken. Of om mensen een hart onder de riem te steken in een moeilijke periode. Voor echt begrafenissen of voor condoleances, bieden we ook mooie samengestelde rouwkransen, rouwbloemen en condoleance boeketten, die u bij ons kunt bestellen. Wij ontzorgen u dan graag in het opmaken en bezorgen op de gewenste locatie.

Service Regiobloemist

Bestelt u via ons de bloemen voor uw opa, oma, moeder, vader, vriend, nicht, neef, zus, buur of voor een collega, dan profiteert u automatisch van onze snelle en goede service. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. We helpen u zelfs last-minute uit de brand. Schiet het u ’s ochtends ineens op het werk te binnen dat er iemand jarig is, waar u toch graag meer voordoet dan een appje sturen met ‘gefeliciteerd’, dan kan dat. Bestelt u voor 14.00 uur op werkdagen, dan kunnen we het boeket dezelfde dag nog bezorgen. Op zaterdagen zal dit voor 12.00 uur zijn.

We komen niet alleen bij mensen thuis in Haarlemmermeer

De bezorging hoeft niet per se bij iemand thuis te zijn. Wilt u iemand beterschap wensen in het Spaarne Ziekenhuis, dan komen we de bloemen gewoon brengen. Wilt u de ouderen in het bejaardencentrum verrassen met een fleurig boeket, ook dan komen we gewoon op Kennemerhart. U geeft de gewenste locatie op bij de bestelling en wij zorgen dat we die bezorgen in Haarlemmermeer en omstreken.

Vragen over ons?

Heeft u vragen over onze werkwijze, het aanbod of de bezorging van bloemen? Dan kunt u op onze site onder ‘meest gestelde vragen’ kijken en u kunt contact opnemen met onze klantenservice.