Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Roosendaal

Bent u op zoek naar een mooie bos bloemen om te laten bezorgen in Roosendaal? Bij Regiobloemist slaagt u geheid. We bieden bloemen aan voor als u iets te vieren heeft, maar ook seizoensgebonden boeketten en zelfs bloemen voor een condoleance of begraafplaats. Bekijk het  volledige assortiment op onze website. Wij bezorgen alles door heel Roosendaal.

Persoonlijk bloemen bezorgen

Heeft u bloemen besteld via onze site, dan zorgen wij er voor dat uw bestelling goed afgehandeld wordt. We zorgen dat de bloemen mooi worden opgemaakt, uw wensen doorgevoerd worden en vervolgens de bloemen persoonlijk bij de ontvanger bezorgen. We bezorgen overal in Roosendaal. U hoeft dus niet per se een thuisadres op te geven. Als we bloemen moeten bezorgen bij een school, bij het Bravis Ziekenhuis of op één van de locaties van woon- en zorgcentrum Groenhuysen, komen we gewoon langs. Ook verzorgen we rouwkransen, rouw- en condoleance boeketten en bezorgen we die gewoon op locatie bij onder andere Crematorium Zegestede.

Service van Regiobloemist

Bestelt u via Regiobloemist een mooi boeket voor in Roosendaal, dan profiteert u van onder andere minimaal 7 dagen versgarantie. Dat betekent dat de bloemen nog minimaal een week goed zijn na levering. Ook betaalt u bij ons veilig online en kunt u naast betaling via iDeal, ook met een creditcard, via PayPal of op rekening betalen. Daarnaast doen we als Regiobloemist ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Zo kunt u gebruik maken van onze service, dat als u voor 14.00 uur bestelt op werkdagen, we de bloemen dezelfde dag nog bezorgen. En we zijn altijd goed bereikbaar via het contactformulier op onze site.

Zoek uw Regiobloemist uit in Roosendaal

Wij werken met de 6 beste bloemenwinkels van Roosendaal samen. Zo hoeven we compleet opgemaakte boeketten niet lang te vervoeren. Daarnaast kunt u de look & feel meegeven van uw favoriete Roosendaalse bloemenwinkel. Kiest uw favoriet uit en klik dan op het profiel van desbetreffende bloemenzaak en vervolgens op de roze knop ter bevestiging. Heeft u geen voorkeur omdat u ook totaal niet bekend bent in Roosendaal, dan kunt u gewoon in drie stappen via onze startpagina bestellen.

Vragen over Regiobloemist

Heeft u vragen over onze werkwijze of over Regiobloemist? U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze site of u belt snel en gemakkelijk naar onze klantenservice pagina.

Bloemenatelier Klimop
brugstraat 74
4701LK Roosendaal
Bloemenboetiek 't Pompoentje
Philipslaan 95
4702NN Roosendaal
Bloemenshop Nispen
Kerkplein 4
4709BJ Nispen
Bloemsierkunst Ilona
Omgang 21
4724EN Wouw
Bloemenboetiek Fuchsia
Jupiterstraat 2B
5258 HB Berlicum
Bloemenhuis Adrienne
Vogelaar 34
4617LG Bergen op Zoom
Bloemenshop Assortie
Sibeliusstraat 44
4614 VD Bergen op Zoom
DFM Bloemen & Planten
Sterrebos 14
5344AM Oss