Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Maastricht

Bent u op zoek naar en bos bloemen voor een familielid, een vriend, vriendin of een (oud) collega in Maastricht? Dan slaagt u geheid bij Regiobloemist. Wij hebben een groot assortiment boeketten en we werken samen met de beste partners. Bekijk het assortiment op onze site.

Kies uit een groot assortiment bloemen

Bij Regiobloemist slaagt u voor heel veel gelegenheden. We hebben verschillende boeketten samengesteld. Denkt u aan bloemen voor tijdens Valentijnsdag om uw liefde te verrassen. Of voor Vader- of Moederdag. Ook kunt u voor een verjaardag een samengesteld boeket bestellen of om iemand te feliciteren, iemand beterschap te wensen of om uw excuses aan te bieden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor seizoensgebonden boeketten, voor rozen, tulpen en de populaire veldboeketten. Waar kiest u voor? Naast bloemen hebben wij ook knuffels, chocolade en wijn in onze webshop.

Geef uw bloemen Maastrichtse gezelligheid mee

Dankzij onze samenwerking met Maastrichtse partners, kunt u de gezelligheid van de stad meegeven met de bos bloemen. Iedere plaats heeft een eigen cultuur. Maak de bos bloemen dus nog persoonlijker! Heeft u een favoriet of de ontvanger zelf? Kies desgewenste het boeket uit via de site en bestel daarna eenvoudig online. Over de bezorging in Maastricht hoeft u zich geen zorgen te maken. We bezorgen niet alleen thuis bij mensen, maar ook bij Maastricht UMC, bij Maastricht University, bij woonzorgcentra als De Beyart en Stichting Mosae. Kortom, we komen overal. Als u het juiste adres aan ons doorgeeft, zorgen wij dat de bos bloemen er komen!

Bestel via Regiobloemist

U bestelt uw bloemen gemakkelijk via onze site. In drie stappen heeft u de bloemen uitgezocht, uw gegevens en die van de ontvanger bij ons achtergelaten en veilig online betaald. Als u via ons bloemen laat bezorgen, profiteert u van een minimale versgarantie van 7 dagen, goede service en de mooiste bloemen. Wilt u bloemen bestellen voor vandaag? Dat kan. Op werkdagen kunt u tot 14.00 uur bestellen als u het die dag zelf nog geleverd wilt hebben.

Vragen over bloemen bezorgen in Maastricht?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar via de chat of klantenservice pagina of info@regiobloemist.nl. We helpen u graag verder.

Bloemen Leliveld de Heeg
Rijksweg 60
6228XZ Maastricht
Bloemenshop van der Weijden
Stationsplein 29
NL-6221BT Maastricht
Bloemboetiek Hermien
Nassaustraat 66
6043ED Roermond
Bloemenhal Peters
Kareldoormanplein 12
6045EE Roermond
Hollanders
Stationstraat 41
6231CK Meerssen
Multiflora
Stationsweg 5
6075CA Herkenbosch
Bloembinderij Zomer en Winter
Pieterstraat 1 A
6166AN Geleen