Morgen bloemen bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Laat bloemen bezorgen in Maastricht

Bloemen bezorgen in Maastricht doe je via Regiobloemist. Wij bezorgen uw bloemen en planten direct bij de ontvanger. Via Regiobloemist heb je de zekerheid dat het bosje bloemen ook wordt geleverd door een echte vak-bloemist uit de gemeente Maastricht of in de directe omgeving Simpelveld, Ambt Montfort of Beesel. Naast bloemen bezorgen we ook rozen of een mooi veldboeket in Maastricht. Regiobloemist biedt een goede service en staat altijd voor u klaar.

Top 9 favoriete bloemen

Omdat het assortiment groot is, kan een keuze lastig zijn. Daarom laten wij de meest favoriete bloemen en planten zien van de afgelopen dagen. Regiobloemist bezorgt overal in Maastricht.

Lees meer ...
Ruim assortiment bloemen

Als je een boeket wilt laten bezorgen in Maastricht centrum of een paar dezelfde bloemen in een vaas. Dan is het belangrijk dat je een keuze hebt. Juist daarom heeft Regiobloemist een ruim assortiment van bloemen, boeketten en planten die allemaal bezorgd kunnen worden. Het assortiment is afkomstig van de lokale bloemisten uit de gemeente Maastricht. Bekijk ons compleet assortiment boeketten.

Bezorgen in Maastricht via Regiobloemist: uw voordelen

Als je bloemen of planten wilt bezorgen, dan wil je een vers boeket bezorgen. Het is belangrijk dat je een bloemist hebt die dagelijks verse bloemen krijgt van de bloemenveiling. Wie maakt het boeket? Hoe worden de bloemen bezorgd? Zijn het verse bloemen? Wanneer krijgen we de bloemen? Wat als de ontvanger niet thuis is? Dit zijn allemaal vragen die Regiobloemist voor je oplost. Je besteld namelijk met garantie verse bloemen voor Maastricht. Maar natuurlijk krijg je nog veel meer voordelen!

  • U bent via onze Thuiswinkel waarborg verzekerd.
  • Online bestellen en veilig betalen via Regiobloemist. Ook op rekening mogelijk.
  • Jouw boeket kan vaak dezelfde dag nog worden bezorgd.
  • Bij elk adres in Maastricht bezorgen wij bloemen en planten.
  • 5 lokale bloemisten die bloemen bezorgen in Maastricht.
  • Naast bloemen ook planten en seizoensboeketten leverbaar.
Hier beneden ziet u 5 bloemisten die bezorgen in Maastricht. Ook bloemisten uit andere plaatsen zoals Simpelveld, Ambt Montfort of Beesel kunnen in de lijst staan, omdat deze bloemisten dan ook hier kunnen bezorgen. Wij zullen (indien geen keuze) de beste bloemist uitkiezen voor uw bestelling. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bloemen vers zijn, op tijd worden geleverd, perfect gebonden zijn en voorzien zijn van mooiste bloemen. Kortom het beste cadeau.

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u speciale vragen of opmerkingen over bloemen, planten of bloemisten in Maastricht? Of wilt u iets speciaals laten bezorgen, schroom niet en laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per mail op info@regiobloemist.nl of via de telefoonnummer op 085 30 34 247. Wij helpen u graag.

5 bloemisten die voor ons bezorgen

Bloemen Leliveld de Heeg
Rijksweg 60
6228XZ Maastricht
Bloemenshop van der Weijden
Stationsplein 29
NL-6221BT Maastricht
Boerderijke
August Flamentstraat 31
6217 HX Maastricht
Maravilha
Mgr. Vranckenplein 8 A
6213 HL Maastricht
Hollanders
Stationstraat 41
6231CK Meerssen