Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Nijmegen

Via Regiobloemist bestelt u online gemakkelijk bloemen die u in Nijmegen kunt laten bezorgen. Via Regiobloemist heeft u bloemen bestelt in drie stappen en vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar. Woont de ontvanger in Nijmegen, dan zorgen wij dat we de bloemen bezorgen in Nijmegen. De lokale bloemisten kunt u zelf kiezen via deze pagina.

Lokale bloemenwinkels in Nijmegen

Op deze pagina vindt u de 3 beste bloemen winkeliers van Nijmegen. Een groot voordeel is dat we het Nijmeegse gevoel mee kunnen geven met de bos bloemen via de lokale winkelier. Uw bestelling die u bij ons opgeeft, geven we door aan de bloemenwinkel op de hoek. Het boeket wordt vervolgens klaargemaakt volgens bestelling en zorgt ervoor dat de bloemen persoonlijk bezorgd worden. Dat kan bij de ontvanger thuis zijn, maar ook bij het Radboud UMC, het CWZ, bij scholen of bedrijven in Nijmegen.

Bloemen voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid vindt u de juiste bloemen op onze website. Voor ieders smaak, maar ook voor veel verschillende gelegenheden slaagt u bij Regiobloemist. Gaat u voor een boeket die we hebben samengesteld om iemand te feliciteren, heeft u een boeket nodig om iemand beterschap te wensen of om uw excuses aan te bieden? Wij hebben verschillende boeketten samengesteld, maar u kunt ook gewoon mooie bloemen bestellen die u vindt passen bij de ontvanger. Helaas is het leven niet altijd even feestelijk. Voor een mooi afscheid bieden we rouwkransen, rouwbloemen en condoleance boeketten. Deze komen we naar wens ook afleveren bij onder andere Crematorium Jonkerbos, Waalstede of bij begraafplaats Daalseweg.

Vragen over Regiobloemist Nijmegen

Bij ons bent u zeker dat u online veilig kunt betalen, dat u de ontvanger 7 dagen lang verse bloemen bezorgd en dat u de bloemen zo snel mogelijk bij de ontvanger in huis heeft. Bestelt u voor 14.00 uur op werkdagen, kan het zijn dat we de bloemen dezelfde dag al op de plek van bestemming bezorgen. Heeft u vragen over Regiobloemist of over onze werkwijze? Dan kunt u ons het beste bellen via 0585-30 34 247, mailen naar info@regiobloemist.nl of vul het contactformulier in op onze site.