Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemen bezorgen in Emmen

Wilt u iemand in Emmen verrassen met een mooi samengesteld boeket? Bij Regiobloemist hebben we een groot assortiment aan diverse bloemen, boeketten, bloemstukken en kamerplanten. Hierdoor slaagt u gegarandeerd voor een bloemetje passend bij de gelegenheid. Wanneer u deze online bestelt, profiteert u van onze service en bezorging door heel Emmen. Kijk gerust rond op onze site voor het ruime assortiment.

Bloemen voor iedere gelegenheid

Wilt u iemand verrassen, laten weten dat u aan ze denkt, een hart onder de riem steken of moet u bijvoorbeeld uw excuses aanbieden? Binnen ons assortiment vindt u bloemen geschikt voor iedere gelegenheid. Bovenaan op onze website hebben we verschillende categorieën opgesteld. Binnen deze categorieën zijn al onze verschillende boeketten onderverdeeld, zodat u gemakkelijk en overzichtelijk een keuze kunt maken uit onze verschillende bloemen, zoals de veldboeketten, tulpen en rozen. De verschillende boeketten zijn ook uit te zoeken op gelegenheid. Door te filteren vindt u snel en gemakkelijk de juiste bloemen of boeketten. Vervolgens is het een kwestie van bestellen.

Bloemen met wat extra’s

Zodra u een boeket heeft uitgekozen, krijgt u, nadat u op bestellen heeft geklikt, de optie om een cadeau toe te voegen. Hiermee maakt u de verrassing compleet. Kies bijvoorbeeld voor een doos met bonbons of voor de favoriete wijn van de ontvanger en maak het helemaal af. Daarnaast is het ook handig om nog een persoonlijk bericht toe te voegen, hierdoor weet de ontvanger van wie het bloemetje afkomstig is. Binnen dit persoonlijke bericht kunt u de ontvanger dus nog iets wensen, passend bij de situatie.

De service van Regiobloemist

Wanneer u kiest voor een boeket bij Regiobloemist, bent u zeker van een versgarantie van 7 dagen. Bestel nu uw bos bloemen online en profiteer van een veilige betaalwijze. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, sturen wij dit door naar de lokale bloemisten. Vervolgens wordt de bos bloemen op de door u aangegeven locatie bezorgd. Dit hoeft niet altijd bij iemand thuis te zijn, wij leveren de bloemen bijvoorbeeld ook af bij bedrijven, het Scheper ziekenhuis, crematorium de Meerdijk of verzorgingshuizen als de Bleerinck. Wilt u de bloemen vandaag nog laten bezorgen? Wanneer u op werkdagen voor 14:00 bestelt, wordt het boeket vandaag nog geleverd.

Meer weten over bloemen bezorgen in Emmen?

Heeft u vragen over ons assortiment met bloemen of bijvoorbeeld over de bezorging van uw bloemen in Emmen? Neemt u dan contact op met de specialisten van Regiobloemist. Wij helpen u graag verder en voorzien u van een passend, persoonlijk advies. U kunt onze klantenservice zowel telefonisch als per mail bereiken. Bestel nu uw bloemen online en laat deze bezorgen op elk gewenst adres.