Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Heerlen

Wilt u bloemen laten bezorgen in Heerlen, maar heeft u weinig tijd? Via Regiobloemist bestelt u gemakkelijk en snel bloemen en wij zorgen het opmaken van de bloemen en de bezorging in Heerlen. U bestelt bij ons in drie stappen een mooie bos bloemen, een boeket of een bloemstuk.

Kiest u de bloemen uit, wij doen de rest

Waarvoor en voor wie wilt u bloemen laten bezorgen in Heerlen? Op onze website heeft u de keuze uit meerdere boeketten die we voor verschillende gelegenheden hebben samengesteld. Wilt u uw excuses aanbieden aan de ontvanger in Heerlen, wilt u iemand beterschap wensen in het Zuyderland Ziekenhuis of moet u afscheid nemen van een dierbare en wilt u een waardig afscheid verzorgen met een rouwkrans? We bieden een overzicht van bloemen voor feestelijke gebeurtenissen en bloemen voor treurige gebeurtenissen. U kiest de bloemen uit die passen bij de ontvanger of bij de gebeurtenis en wij doen de rest.

Bezorging in Heerlen en omstreken

Bloemen bestellen is zo gepiept. Heeft u geen tijd om bloemen op korte termijn bij de ontvanger te brengen, dan willen wij dat graag voor u doen. Wij bezorgen uw bestelling namelijk in Heerlen en omstreken. U hoeft geen thuisadres op te geven bij uw bestelling. We komen uw beterschapswens ook overbrengen in het Zuyderland ziekenhuis, feliciteren uw opa, oma, vader of moeder in Zorgcentrum de Regenboog, Molenpark of Oranjehof en ontzorgen u graag in een moeilijke periode door te bezorgen in Yardenhuis Heerlen.

Tot uw dienst

Stel, u bedenkt op het laatste moment dat u uw vriend, vriendin, geliefde, opa, oma, moeder, vader, broer, neef, nicht, buur of collega wilt feliciteren of misschien wel bedanken. Dat is geen probleem bij Regiobloemist. Als u op werkdagen voor 14.00 bestelt, dan bezorgen wij de bloemen dezelfde dag op de plaats van bestemming. Op zaterdagen heeft u tot 12.00 de tijd als u wenst dat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden. Naast deze service, garanderen we u ook minimaal 7 dagen mooie bloemen met de versgarantie en we doen altijd ons best om uw bestelling zo goed en snel mogelijk af te handelen.

Vragen over Regiobloemist

Heeft u nog vragen over Regiobloemist, over uw bestelling of over het bezorgen in Heerlen? U kunt onze Klantenservice bereiken via de mail, telefonisch of u kunt het contactformulier invullen op onze website. We helpen u graag verder!

Bloemenboetiek t Boeketje
v Weerden Poelmanstraat 34
6417EN Heerlen
Bloemenhuis Grandiflora
Corisbergerweg 205
6418CV Heerlen
Bloemisterij Joko
Ridderweg 57
6418PH Heerlen
Bloemboetiek Hermien
Nassaustraat 66
6043ED Roermond
Bloemen Leliveld de Heeg
Rijksweg 60
6228XZ Maastricht
Bloemenhal Peters
Kareldoormanplein 12
6045EE Roermond
Danny's bloemen en kadoshop
hoogstraat 189 landgraaf
6373hs Landgraaf
Flowerstyle Maurice
Kennedylaan 86
6441JG Brunssum
Hollanders
Stationstraat 41
6231CK Meerssen
Jeflorist
Kerkplein 29
6372 EZ Landgraaf
Multiflora
Stationsweg 5
6075CA Herkenbosch
Bloembinderij Zomer en Winter
Pieterstraat 1 A
6166AN Geleen