Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Heerlen

Wilt u bloemen laten bezorgen in Heerlen, maar heeft u weinig tijd? Via Regiobloemist bestelt u gemakkelijk en snel bloemen en wij zorgen het opmaken van de bloemen en de bezorging in Heerlen. U bestelt bij ons in drie stappen een mooie bos bloemen, een boeket of een bloemstuk.

Kiest u de bloemen uit, wij doen de rest

Waarvoor en voor wie wilt u bloemen laten bezorgen in Heerlen? Op onze website heeft u de keuze uit meerdere boeketten die we voor verschillende gelegenheden hebben samengesteld. Wilt u uw excuses aanbieden aan de ontvanger in Heerlen, wilt u iemand beterschap wensen in het Zuyderland Ziekenhuis of moet u afscheid nemen van een dierbare en wilt u een waardig afscheid verzorgen met een rouwkrans? We bieden een overzicht van bloemen voor feestelijke gebeurtenissen en bloemen voor treurige gebeurtenissen. U kiest de bloemen uit die passen bij de ontvanger of bij de gebeurtenis en wij doen de rest.

Bezorging in Heerlen en omstreken

Bloemen bestellen is zo gepiept. Heeft u geen tijd om bloemen op korte termijn bij de ontvanger te brengen, dan willen wij dat graag voor u doen. Wij bezorgen uw bestelling namelijk in Heerlen en omstreken. U hoeft geen thuisadres op te geven bij uw bestelling. We komen uw beterschapswens ook overbrengen in het Zuyderland ziekenhuis, feliciteren uw opa, oma, vader of moeder in Zorgcentrum de Regenboog, Molenpark of Oranjehof en ontzorgen u graag in een moeilijke periode door te bezorgen in Yardenhuis Heerlen.

Tot uw dienst

Stel, u bedenkt op het laatste moment dat u uw vriend, vriendin, geliefde, opa, oma, moeder, vader, broer, neef, nicht, buur of collega wilt feliciteren of misschien wel bedanken. Dat is geen probleem bij Regiobloemist. Als u op werkdagen voor 14.00 bestelt, dan bezorgen wij de bloemen dezelfde dag op de plaats van bestemming. Op zaterdagen heeft u tot 12.00 de tijd als u wenst dat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden. Naast deze service, garanderen we u ook minimaal 7 dagen mooie bloemen met de versgarantie en we doen altijd ons best om uw bestelling zo goed en snel mogelijk af te handelen.

Vragen over Regiobloemist

Heeft u nog vragen over Regiobloemist, over uw bestelling of over het bezorgen in Heerlen? U kunt onze Klantenservice bereiken via de mail, telefonisch of u kunt het contactformulier invullen op onze website. We helpen u graag verder!