About Regiobloemist

Waar zijn wij trots op

Regiobloemist gelooft in kwaliteit, in service en in 100% klanttevredenheid. Wij beloven onze klanten dat wij elke dag ons best doen om de kwaliteit van onze producten en onze persoonlijke service naar u toe verbeteren. Wij willen als team trots zijn op wat wij dagelijks doen en wij willen trots zijn op ons bedrijf.

Regiobloemist is opgestart rond 2006 en heeft inmiddels vele duizenden tevreden klanten die altijd graag bij ons verse bloemen bestellen. Maar Regiobloemist gaat in 2014 de volgende fase in, wij gaan ervoor zorgen dat Regiobloemist uw bedrijf wordt voor al uw persoonlijke cadeaus, dus niet alleen voor uw bloemen en planten. Wij vinden het belangrijk dat u maar bij 1 bedrijf hoeft te zijn voor al uw cadeaus. Wij gaan mooie en unieke producten maken en bezorgen door heel Nederland en Belgie (en Europa).

U mag van ons verwachten dat wij voor u door het vuur gaan, wij zullen er alles aan doen dat wij trots zijn op onze service, op onze producten en op u. Wij zijn trots als uw ontvanger trots is op uw cadeau.

Wij zijn Regiobloemist.nl, uw trotse partner voor al uw cadeaus.


Korte historie

2006 - Website gelanceerd
2007 - Website vernieuwd met bloemisten
2007 - Websiteshop gelanceerd met bloemen
2010 - Vernieuwde website met nieuwe layout
2013 (24 december) - Nieuwe huisstijl Regiobloemist.nl


Veiligheid online is belangrijk

Wij vinden uw veiligheid online erg belangrijk, vandaar dat wij ook onze vernieuwde website (deze dus) speciaal hebben uitgerust met een SSL certificaat. Voor de minder techneuten onder ons, staat SSL voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via internet. Dus wij versleutelen en beveiligen uw persoonlijke data tijdens het plaatsen en bestellen van een cadeau (ook tijdens het betalen bent u dus in veiligen handen).