Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemerie Best in Best

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

De Bloemerie Best is sinds 1985 gevestigd in het Wilhelminadorp te Best. Zij kopen rechtstreeks voor de klok in Ede A1 kwaliteit snijbloemen en planten. Hun doelgroep zijn mensen die mooie, exclusieve, maar vooral ook betaalbare boeketten van super kwaliteit willen.Zij hebben hun eigen bezorgdienst in de regio Son, Oirschot, Eindhoven voor bloemstukken, abonnementen, graf- en bruidswerk.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemerie Best

Koningin Julianaweg 31
5684VA Best

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemerie Best wordt gerund door Peter Bouman. Deze genoot een 3 jarige opleiding aan de M.Tu.O. te Venlo. en heeft nu meer dan 21 jaar ervaring. De Bloemerie verzorgd al ruim 20 jaar het dagelijkse bloemetje in het winkelcentrum Wilhelmina dorp, een wijk in het Brabantse dorp Best.

Extra informatie

De Bloemerie leverd niet alleen bloemwerk op maat voor de consument, maar kan ook zaal versieringen, wekelijkse abonnementen en hydrocultuur leveren voor het bedrijfsleven. En verzorgd bloemschik cursussen aan de volwassen educatie in 'de Wig' te Best.