Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemenlust in Gouda

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Bij bloemist Bloemenlust in het prachtige stadje Gouda bent u altijd aan het juiste adres voor prachtige bloemen en planten. Voor Regiobloemist bezorgen zij in de omgeving van Gouda

Wilt u dus bloemen laten bezorgen, zoekt u een goede en betrouwbare bloemist, zoek dan niet verder en kies Bloemenlust als uw bezorgbloemist.

U bent dan verzekerd van kwaliteit en goede verzorging

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemenlust

Stationsplein 18
2801AK Gouda

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemenkwekerij de Tol maakt in de kas en de inspirerende winkel , waar u ook een compleet aanbod aan potterie en decoratie vindt, een oase van groen en bloemenwerk. In de binderij worden kleurrijke boeketten en bloemstukken gemaakt. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare bloemist, dan bent u bij heb aan het juiste adres. Bloemenkwekerij de Tol bezorgt voor Regiobloemist in Noordgouwe en omgeving.