Vandaag bloemen bezorgen is nog mogelijk! Bestel voor 14:00

De Rank bloem- en woondecoraties bezorgt in Heesch

Wanneer u via Regiobloemist bestelt, dan geven wij naast de standaard garantie van deze bloemist ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 5 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling. Als u klikt op 'Kies deze bloemist', dan gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. U kunt daarna gaan bestellen.

Algemene Informatie

De Rank bloem- en woondecoraties is een winkel waar je nog eens gezellig in ongedwongen sfeer kunt snuffelen naar eigentijds bloemwerk en decoraties voor in en om het huis. Wij hopen u een keertje te mogen begroeten, zodat u kennis kunt maken met ons team dat graag creatieve wensen werkelijkheid maakt.

Wij bezorgen in Heesch en in de ruime omgeving van Heesch

Gegevens Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De Rank bloem- en woondecoraties

't Dorp 10
5384MA Heesch
0412-455020
0412-455891

Bedrijfsgeschiedenis

De Rank bloemen en woondecoraties heeft dit jaar zijn 20 jarig jubileum gevierd. Twintig jaar vol creativiteit en plezier. Onze bloemenwinkel is begonnen als een familie bedrijf. Nu werken er ook twee andere part-timers naast de familie.
Wij hopen nog vele jaren onze diensten te mogen verlenen aan onze klanten. We zijn steeds op zoek naar vernieuwende ideeën en passen dat toe in onze creaties. Kom vooral eens langs en neem een kijkje binnen en geniet van onze gastvrijheid.
Team de Rank Heesch

Extra informatie

Kwaliteit staat voorop, onze bloemen worden dagelijks vers gehaald op de veiling in Tilburg en Den Dungen.

In het najaar organiseren wij work-shops met het thema herfst.
Tevens komt er een bijzondere Lady's Night waarin wij u onze herfst creaties willen laten zien. Onze medewerkers zullen deze avond ook demonstraties geven.
Exacte informatie volgt nog.

De Rank bloem- en woondecoraties bezorgt in Heesch