Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Rouwbloemen bestellen en bezorgen

Rouw bloemen of rouwboeketten bestel je eenvoudig bij Regiobloemist. Het is zaak dat het voor u makkelijk en snel gaat, maar het belangrijkste is dat het voor u duidelijk is dat uw rouwbloemen of rouwboeketten goed en op tijd aankomen. Bij Regiobloemist is uw rouw bestelling is goede handen. Hieronder laten we u even de meest bezorgde rouwbloemen zien van de afgelopen dagen.

Diverse soorten rouwbloemen

Bij Regiobloemist heeft u een ruime keuze aan rouwbloemen, rouwwerk. We geven u enkele tips van de mogelijkheden.

Top 15 mooiste rouwbloemen op een rij

Waar dient u rekening mee te houden

Bij het bestellen van rouwwerk is het belangrijk dat alles goed gaat, dit is eenvoudig te doen door te weten waar u op moet letten bij het bestellen van rouwbloemen, hier enkele tips

Voor wie zijn de rouwbloemen?

Bij het bestellen is het belangrijk dat u aangeeft voor wie de bloemen besteld zijn, dus vul aub de naam van de overleden persoon duidelijk in bij het bestellen. Of vul bij het bestellen van de rouwbloemen aan dat het voor de familie is.

Waar mogen we de rouwbloemen bezorgen?

Het is gebruikelijk dat de rouwbloemen worden bezorgd waar de overledene ligt opgebaard. Dit is vaak het huisadres, een uitvaartcentrum of een crematorium. De rouwbloemen worden dan op dit adres bezorgd en het uitvaartbedrijf zal de bloemen meenemen naar de plechtigheid zelf (mits deze ergens anders is). Bij het bezorgen van de bloemen is het dus belangrijk dat de naam van de overledene is vermeld. Mogelijk liggen er meerdere mensen opgebaard in een uitvaartcentrum.

Wanneer dienen wij de rouwbloemen te bezorgen?

De rouwbloemen worden vaak vlak voor de plechtigheid geleverd, zodat ze op hun best zijn tijdens de dienst. Tijdens het bestellen kunt u zelf eenvoudig een bezorgdatum kiezen. Het is belangrijk om altijd zoveel mogelijk informatie te geven, dus ook over de uitvaartdienst. Wij willen graag een goed beeld hebben van de uitvaart zelf. Wij kunnen dan namelijk anticiperen op eventuele problemen, denk aan de versheid van de bloemen, voldoende water of juist het leveren van steekschuim voor de opslag van water.

Een rouwlint of een rouwkaart is gepast bij rouwbloemen

Tijdens het bestellen van rouwwerk kunt u kiezen tussen een rouwlint of een rouwkaart. Als u geen keuze maakt, zal de tekst op een rouwkaart worden geschreven of geprint. Als u ervoor kiest om de rest op een rouwlint te printen, zorg er dan voor dat u rekening houdt met de lengte. Er kan namelijk niet veel tekst op een lint. Meestal een laatste groet met de namen erbij.