Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Bruidsboeket voor de bruid

Een bruidsboeket regel je zelf via een bloemist bij Regiobloemist. Het is een van de mooiste dagen in je leven en een passend bruidsboeket mag niet ontbreken. Heb je al een voorbeeld van een mooi bruidsboeket in gedachte, neem dan contact op met een van onze bloemisten zodat je al een prijsopgave kunt krijgen.

Hoe kies je een bruidsboeket die bij je past?

Het bruidsboeket moet naadloos aansluiten bij de jurk en is een soort verlengstuk van de jurk. Het is belangrijk dat de kleuren van het bruidsboeket goed aansluit bij de jurk maar ook bij de algemene kleurentint van je bruiloft. Toch verschillen de kleuren wel eens van de bloemen, hoe kies je dan toch de juiste combinatie ?

Hoe kies je de juiste kleurcombinatie van je bruidsboeket?

Iedere bruid weet dat de kleuren van de bloemen aan moeten sluiten bij de jurk, het is immers een verlengstuk van je jurk en daarom ook erg belangrijk. De juiste kleur kiezen is daarom ook van groot belang en ga er serieus mee om. Ons advies is om daarom ook een stukje stof mee te nemen naar een bloemist die gespecialiseerd is in bruidsboeketten. De bloemist of liever gezegd de stylist gaat aan de hand van je kleurmonster kijken welke tinten passen bij je jurk en geeft je een advies in de combinatie die erbij past. Witte rozen worden vaak verwerkt in een bruidsboeket, maar tegenwoordig kunnen vele andere kleuren ook goed verwerkt worden in een bruidsboeket.
Daarna ga je pas kijken wat voor vorm het bruidsboeket gaat krijgen.

Bruidsboeket voorbeelden