Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Boeket bezorgen via Regiobloemist

Vandaag nog een boeketje bezorgen?

Wilt u vandaag nog een leeuk boeketje bezorgen? Geen probleem, Regiobloemist verzorgt uw bestelling graag. Plaats voor 14 uur uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw boeket vandaag nog wordt bezorgd. Wij bezorgen via de locale bloemist een schitterend boeket in Nederland.

Morgen bloemen bezorgen?

Wilt u morgen bloemen bezorgen, dan is dat ook mogelijk. Tijdens het bestellen van uw boeket, kiest u makkelijk een datum waarop wij het boeket bezorgen voor u. Wij houden voor u in de gaten dat het boeket op de juiste dag bezorgd gaat worden. Wij bezorgen boeketten op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Aangezien wij boeketten bezorgen via de bloemist, kunnen wij nog geen tijdsvak garanderen. Maar de juiste dag wel dat is geen enkel probleem.

Goedkoop bloemetje bezorgen

Omdat we boeketten direct via de bloemist laten bezorgen, krijgt u op deze manier altijd de beste prijs / kwaliteit verhouding. Onze boeketten zijn dus ook van goede kwaliteit maar niet duur. Bij Regiobloemist kunt u dus goedkoop een boeket laten bezorgen via onze kwaliteitsbloemisten. Tijdens het tulpenseizoen kunt u via Regiobloemist ook tulpen bezorgen en bestellen. Het tulpenseizoen is van december tot ongeveer april en onze tulpen zijn al beschikbaar vanaf € 11,95. Naast tulpen bezorgen wij bloemen door heel Nederland.

Waar wilt u het bloemetje laten bezorgen?

Wij kunnen door heel Nederland boeketten bezorgen, dus u kunt makkelijk zelf kiezen waar u het boeket bloemen wenst te bezorgen. Of het nu bezorgd dient te worden in een woonhuis, bedrijf, begrafenis, ziekenhuis of flat. U bepaalt waar wij bezorgen.