Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloembinderij Mulder in Huizen

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloembinderij Mulder is sinds jaar en dag een toonaangevend begrip in ‘t Gooi enver daarbuiten met een bloemenzaak in Huizen. Of het nu gaat om een groot boeket bloemen of een klein boeketje, zij stellen alle boeketten bloemen, rouwstukken en trouwarrangementen met de uiterste zorg voor u samen.

Alleen bij Bloembinderij Mulder kunt u in het Gooi de meest bijzondere lekker geurende roos die er is kopen; de Equador roos,

Daarnaast denken zij graag met u mee als het gaat om bloemdecoratie als u een feest of bedrijfsevent gaat geven. Want bloemen zijn sfeermakers en zorgen ervoor dat elk (bedrijfs)feest helemaal af is.

En onze winkels staan niet alleen vol met prachtige bloemen ook hebben zij nog eens een ruim assortiment aan accessoires voor het aankleden van huis en tuin.

Niet in de gelegenheid zelf langs te komen voor het bestellen van een boeket bloemen? Bestellen en laten bezorgen kan bij ons ook ONLINE en laten bezorgen via Regiobloemist.

Zij staan voor kwaliteit en creativiteit!

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Huizen

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Mulder

Lindenlaan 80
1271BC Huizen