Kalender icoon Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Ter Aar - Bloemen en plantencentrum Eldorado

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

In het Tuincentrum van Ter Aar is Eldorado een mooi voorbeeld van kwaliteit en servicegerichtheid. Men maakt handgebonden boeketten en bezorgd deze met hun eigen bezorgdienst.
Wilt u dus bloemen laten bezorgen in Ter Aar, zoek dan niet verder en kies Eldorado als uw bezorgbloemist. U bent dan verzekerd van kwaliteit en goede verzorging

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • »  Bloemen bezorgen Ter Aar

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemen en plantencentrum Eldorado

Paradijsweg 40
2461TM Ter Aar

Bedrijfsgeschiedenis

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. "Regiobloemist' wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Bloemist Ter Aar - Bloemen en plantencentrum Eldorado