Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemenhuis Coryan in Winssen

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bij Bloemenhuis Coryan in Winssen vindt u een rijk assortiment aan bloemen, gevarieerde boeketten, voor betaalbare prijzen, planten voor zowel binnens- als buitenshuis. Hun enthousiaste medewerkers maken de boeketten naar uw wens. Zij kopen hun bloemen in bij de veiling in Aalsmeer, de grootste veiling van de wereld. Daar gaan zij meerdere keren per week naar toe. Zo hebben ze een heel vers en divers assortiment.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Bloemenhuis Coryan

Geerstraat 23A
6645 CB Winssen

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemenhuis coryan is al meer dan 35 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken, sinds 1 maart 2009 zijn zij verhuist naar Winssen.

De redenen is om meer en apartere buitenplanten te kunnen verkopen, groter assortiment buiten aardewerk en vooral in de maanden april en mei, perkgoed, daar zij eerst in het centrum van Nijmegen zaten,was daar geen mogelijkheid voor om dat alles buiten te presenteren.

Extra informatie

Ook leveren zij rouwwerk en bruidswerk