Kalender icoon Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist 's-Heer Arendskerke - Bloembinderij Ter lucht

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Uit de dagelijkse leveringen van verse, bijzondere snijbloemen creëert Nel écht artistieke bloemwerken. In ons snijbloemen-atelier vindt u een mooi assortiment bloemen van het seizoen die vakkundig tot mooie, sprankelende boeketten worden gevormd. Voor het bezorgen van de bloemen en bloemstukken hebben wij een eigen bezorgdienst. met vaste bezorgers.

Vers, verser, verst
Nel werkt alleen met de meest verse bloemen omdat ze nu eenmaal van haar werk houdt en altijd topkwaliteit wil leveren.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • »  Bloemen bezorgen Goes

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Ter lucht

Nieuwe Rijksweg 49
4458SG 's-Heer Arendskerke

Bedrijfsgeschiedenis

Bloembinderij TerLucht bestaat sinds 1993 en heeft zich een plek weten te veroveren. Door van meet af aan de hoogst mogelijke kwaliteit leveren heeft het echtpaar van ’t Westende Terlucht weten uit te bouwen tot een bedrijf van naam in de wijde regio.

Kwaliteit leveren alleen is echter niet genoeg om als bloembinderij te kunnen overleven: meeveranderen met de tijd en de wensen van de klanten is natuurlijk net zo belangrijk. Ook hierin slaagt TerLucht en mede daardoor blijft de klantenkring gestaag maar zeker groeien.

Het periodiek leveren van bloemwerken en boeketten aan bedrijven en organisaties via abonnementsvormen is daar een mooi voorbeeld van. Alles kan online gergeld worden en tegelijk is TerLucht echt zo’n locatie waar mensen graag terugkomen om even weg te dromen en iets moois te kopen voor huis of tuin.

De tussen het groen verscholen beeldentuin spreekt voor zich. Diverse kunstenaars tonen hier hun uiteenlopende kunstwerken en de locatie alleen al is een bezoek meer dan waard.

Ko en Nel van ’t Westende heten u hartelijk welkom.

Extra informatie

Wij zijn gespecialiseerd in rouwwerk

Bloemist 's-Heer Arendskerke - Bloembinderij Ter lucht