Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

7 dagen versgarantie

Wij werken met vakbloemisten door heel het land. Deze vakbloemisten maken de boeketten met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Dit betekent dat wij op alle bloemen en planten minimaal zeven dagen versgarantie geven. Onder versgarantie verstaan wij dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. Versgarantie wordt ook wel eens vaasgarantie genoemd.

Belangrijk!
Indien dit niet het geval is, vragen wij u vriendelijk doch dringend om altijd contact met ons op te nemen. Aangezien wij van bloemen houden willen wij altijd een super vers product leveren en wij staan achter ons product. Om vooruit te kunnen ontvangen wij in dat geval graag een foto van het geleverde boeket. Wij koppelen dit terug aan de desbetreffende bloemist en zorgen samen met u voor een gepaste oplossing.

Om zolang mogelijk van uw bloemen te genieten willen wij u ook graag enkele tips meegeven om uw bloemen te kunnen onderhouden. Veel bloemen hebben weinig zorg nodig, maar sommige kleine aandachtspuntjes zijn van groot belang om zo lang mogelijk van het boeket te kunnen genieten.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.