Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Laat bloemen bezorgen die indruk maken

Wil je een goede indruk achter laten? Laat vandaag nog bloemen bezorgen via Regiobloemist? Kies een schitterend boeket uit en verstuur hem naar je vrienden, collega's of familie. Plaats daarna eenvoudig in 3 stappen je bestelling. Wij bezorgen uw bloemen persoonlijk thuis bij de ontvanger en wij zorgen voor de juiste emotie.

We willen u graag helpen bij het kiezen van het juiste boeket. We hebben daarom onze 12 bestsellers (TOP 12 bloemen) hieronder voor u op een rij gezet. Deze boeketten zijn dus het meest bezorgd in de afgelopen dagen. Dit wordt elke dag aangepast.

Kies een van onze mooie top 12 boeketten, rode rozen, goede doel boeket, gemengde boeketten, boeket witte rozen, een kamerplant, modern boeket, verjaardagsboeket of bestel een vrolijk boeket om iemand beterschap te wensen en op te vrolijken.

Je kunt een bloemetje laten bezorgen door heel Nederland. Of je nu een boeket besteld voor Amsterdam of Utrecht, dat maakt niet uit. Onze bezorgers garanderen altijd verse bloemen voor iedere gelegenheid en iedere locatie. Dus de beste kwaliteit voor de beste prijs. Als u voor 14:00 uur op werkdagen bestelt, zaterdag voor 12:00 uur, dan bezorgt de locale bloemist vandaag nog.

We werken samen met 650 lokale bloemisten door heel NL. Via de lokale bloemist hebben we een bezorging in heel Nederland. We selecteren onze partner bloemisten voor een specifieke bezorg regio, direct bij hen in de omgeving. Op die manier garanderen we de hoogste kwaliteit en lukt het om de bloemen dezelfde dag af te leveren. We zorgen ervoor dat u goedkoop mooie bloemen kunt laten bezorgen, indien gekozen een vrolijk boeket, altijd verse bloemen en met 7 dagen versgarantie.

Ook tijdens Moederdag, rondom Valentijn en bij andere speciale gelegenheden.

Hoe kan ik makkelijk bloemen bestellen?

  1. Kies een prachtig boeket uit ons ruim assortiment (zie ook Top 12 hier boven)
  2. Plaats eenvoudig uw bestelling in 3 stappen
  3. Veilig betalen met iDeal, op factuur, paypal of creditcard
  4. Persoonlijke bezorging door onze 600 lokale bloemisten
  5. Zakelijke bestelling altijd voorzien van een factuur
  6. Verse bos bloemen met 7 dagen versgarantie

Uiteraard heeft u de keuze uit een mooie bos bloemen, boeketten rozen, rode rozen, tulpen, rouwboeketten, bloemstukken en kamerplanten. Vanuit een breed assortiment, beschikbaar bij de lokale bloemist bij de ontvanger in de buurt. En wilt u zakelijk bloemen bestellen en laten bezorgen? Uiteraard kunt u die gewoon op rekening afrekenen. Uiteraard kunt u laten bezorgen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en in de rest van het land.

Hoe gaat het bloemen bezorgen via Regiobloemist in zijn werk?

Een goede vraag. Na het bestellen op de site, sturen wij de bestelling naar de dichtstbijzijnde bloemist waar de bloemen bezorgd dienen te worden. Deze bloemist ontvangt de bestelling. Hij maakt het boeket op maat en geeft het met zijn bezorger mee voor het bezorgen van het boeket. De bezorger heeft vaak meerdere routes en zal het boeket meenemen voor levering als hij in de buurt komt van het bezorgadres. Dit kan in de ochtend zijn, maar ook in de middag. Als het druk is, dan hebben ze meerdere routes voor hetzelfde gebied.

Als het boeket mee gaat met de bezorger en ze komen aan op het juiste adres (wat u opgeeft tijdens het bestellen). Dan bellen ze aan en overhandigen persoonlijk het mooie boeket bloemen. We zien vaak lachende ontvangers en dat maakt het vak mooi. Als de ontvanger niet thuis is, dan zal men proberen om het boeket af te geven bij de buren. En dan laten ze een briefje achter waar de ontvanger de bloemen heeft afgegeven. De ontvanger kan ze dan ophalen bij de buren zodat ze dezelfde dag nog kunnen genieten van de mooie bos bloemen.

Als het niet lukt om de bloemen te bezorgen bij de buren en het is niet 'veilig' om de bloemen achter te laten bij de voordeur op water. Dan nemen ze het boeket weer mee naar de winkel. Ze laten dan ook een briefje achter met een verzoek om contact op te nemen. Vaak rijden de bezorgers de dag erna nogmaals langs om te proberen te bezorgen. Lukt dat niet, dan wachten ze op contact.

Bij het bezorgen van bloemen bij bedrijven gaat het hetzelfde, echter ze leveren dan wel altijd voor 17:00 uur. Dit omdat veel bedrijven anders gesloten zijn.

Heeft u speciale wensen voor het bezorgen? Dan kunt u dit vermelden als opmerking voor de bloemist tijdens het bestellen.

Wat kost het bezorgen van bloemen?

Naast de prijs van het boeket rekenen wij ook bezorgkosten. Omdat wij werken met lokale bloemisten komt het voor dat de bloemist soms ver en soms niet zo ver hoeft te rijden voor levering. Soms rekenen ze 4,95 en soms 8,95 voor het bezorgen van de bloemen. Hierbij zit niet geteld dat men soms meerdere malen probeert te bezorgen. Maar dit is vrijwel altijd service van de bloemist.

Omdat het verschil in prijs tussen de bloemisten aanwezig is, hebben wij voor elke levering een vast bedrag afgesproken met alle bloemisten. Of ze nu ver of niet ver moeten rijden. Of het bloedheet is, hard regent of een dikke laag sneeuw ligt. Dat maakt niet meer uit, voor elke levering hebben we afgesproken dat men een vast bedrag krijgt. Dit maakt het voor u en ons eenvoudig, wij rekenen daarom voor elke levering € 6,95 bezorgkosten.

Tevens rekenen wij GEEN toeslag als u nog dezelfde dag wilt laten bezorgen of op een zaterdag. Als u voor 14:00 uur besteld (werkdagen), kunt u nog zonder extra kosten de bloemen dezelfde dag laten bezorgen. En bij het bezorgen rekenen we GEEN kosten voor een kaartje met uw persoonlijke boodschap.

Heeft u nog vragen?

U kunt makkelijk online bestellen en vandaag nog laten versturen. Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur worden vandaag nog geleverd. Bestelt u op zaterdag? Bestel dan voor 12:00 uur om de bloemen vandaag nog te laten bezorgen. Een zakelijke bestelling kunt u ook bij Regiobloemist plaatsen, U krijgt dan altijd een factuur.

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen lukt het vaak om bloemen zelfs bij bestellingen na 14:00 uur vandaag nog te laten bezorgen. Net als in Arnhem, Maastricht, Tilburg, Eindhoven en Almere. Neem contact op met onze klantenservice 085 30 34 247, dan kijken we graag met u wat er mogelijk is.

Wij bezorgen uw boeket door heel Nederland, soms ook op zondag. Wij zijn dus hét adres om de mooiste bloemen te laten bezorgen, met een brede keuze uit goedkope boeketten en tal van andere mooie bloemen. Rozen, tulpen en bloemen voor een verjaardag, om iemand te bedanken of beterschap te wensen. Bestel online en laat ons het thuis brengen bij de ontvanger wanneer u dat wilt.